Funderingar

2kommentarer

Sitter här och snusar på fina tösa som sover så fridfullt och tankarna härjar för fullt hur ska jag göra för att gå ner i vikt så det blir bestående och varaktigt, samtidigt som jag mår bra.
Ja hur gör man?
Hur gör eller gjorde ni?
 
berätta mer en gärna 

2 kommentarer

Anna

13 Feb 2013 15:16

Hej Line!

Tack för dina fina ord, och kul att du hittade till min blogg! För mig var själva behandlingen startskottet, det var där jag lärde mig att tänka "rätt" och efter det har det inte varit så svårt att fortsätta köra. Det är klart att det är kämpigt och emellanåt har jag perioder när jag inte orkar eller prioriterar att bara överleva dagen. Den absolut största skillnaden är nog att jag är överens med min kropp nu, vi jobbar i harmoni. Kropp och huvud samarbetar, och inser att vi är varandras verktyg (shit vad konstigt att prata om sig själv som två saker!).

Det är nog viktigt att inte ge upp, hur många gånger man än trillar är det bättre att ställa sig upp och försöka gå igen, istället för att ligga kvar. Eller hur?

Kramar Anna

Svar: Hej och tack för ditt svar, det låter så enkelt och självklart när du beskriver det
LINE

yelling timber

14 Feb 2013 07:01

Mysigt det låter! =) Det är ju ändå så, som man hör så ofta, att det handlar om att äta mindre energi än vad man gör av med. Det ordnar man ju genom att äta rätt och träna. Äta rätt är det viktigaste, att gå ner genom att bara träna är väldigt svårt men gå ner genom att bara äta rätt går bra.

Testa shape up appen tycker jag, jättebra sätt att hålla koll på vad man äter. För mig har just kaloriräkning alltid funkat bäst. Inga förbud eller konstiga dieter utan man kan äta vad som helst bara med måtta. =)


Svar: Ska kolla tack för tipset :)
LINE

Kommentera

Publiceras ej